Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Orbit B-hyve intelligens beltéri/kültéri öntözés vezérlő - 12 zónás

Ár:
131.301 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: B-hyve
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. május 27.
Menny.:db

Leírás

Választhatja a hagyományos kézi programozást nyomógombok segítségével a készülék előlapján, vagy okostelefonjáról is Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal. Bármelyik opció szimpatikus Önnek, ez a vezérlő nem áll meg csupán ennyinél. Vízálló burkolatánál fogva kültéren is felhelyezhető. Programozza az öntözési zónákat, állítsa be az idejüket és az applikáción keresztül kapjon értesítéseket a világon bárhol is jár.

A legfőbb okok miért válassza a B-hyve intelligens bel- és kültéri öntözésvezérlőt

  • Könnyű programozás. Akár a B-hyve applikációt használja, akár a vezérlő konzolját, egyszerűen beállíthatja az öntözési időket zónákra osztva a növények szükségleteinek megfelelően. Csupán néhány gombnyomás az egész.
  • Az időjáráshoz igazodik. Az időjárás szenzor követi a helyi időjárás előrejelzést és adatokat, hogy egy hagyományos vezérlőtől eltérően sokkal pontosabb beállításokat nyújtson kertje igényeihez mérten. Eső az előrejelzésben? Ezentúl sose fog előfordulni többé, hogy lefut az öntözési program, amikor esik az eső. Nincs többé túlöntözöttség. A B-hyve intelligens rendszere az időjárási adatokat figyelembe véve automatikusan a szükségletekhez igazítja az öntözés gyakoriságát. Esőben kevesebbet, kánikulában többet öntöz.
  • Részletes öntözés ütemezés az ingyenes applikációban. Jelölje ki, hogy mikor szeretné elindítani az öntözést. A fű és a növények vízszükséglete nem egyezik. A B-hyve lehetővé teszi, hogy testreszabja az öntözést kertjében a különféle igények szerint. Gyepének nem kell vízhiányban szenvednie. Állítsa be előre mely napokon kíván öntözni.
  • Más B-hyve eszközökhöz is csatlakoztatható. Wi-Fi hálózattal csatlakozhat más eszközökhöz és kibővítheti öntözési tartományát.
  • Okostelefonjával bárhol rátekinthet. A B-hyve intelligens öntözésvezérlő könnyedén csatlakoztatható a Wi-Fi hálózathoz, amit IOS-re és Androidra ingyenesen letölthető applikációval kezelhet a világ bármely tájáról. Így akkor is leállíthatja, vagy átprogramozhatja az öntözést, ha éppen nem tartózkodik otthon. Az applikáció értesíti Önt, ha változás áll be az időjárás előrejelzésben és automatikusan ehhez igazítja az öntözési programot. Eső esetén elcsúsztatja, fagyveszély esetén pedig szünetelteti az indítást.
  • Cseppálló megjelenés. Szerelje fel B-hyve vezérlőjét ahová szeretné, cseppálló és kulccsal zárható burkolata megvédi a konzol felületét. Telepítése rendkívül egyszerű és mindent tartalmaz, amihez szüksége lesz hozzá.

Időjárás szenzor

Az okos szenzor figyeli a helyi időjárás állomást és automatikusan vezérli az öntözés szintjét, amire a növényeknek szüksége van. A vezérlő elvégzi a munkát, Ön csak dőljön hátra és élvezze az eredményt!

1. Időzített öntözés               2. B-hyve észleli az esőelőrejelzést                        3. B-hyve szünetelteti az öntözést

Nem kell kertésznek lennie ahhoz, hogy tökéletesen öntözött gyepe legyen. A B-hyve intelligens beltéri öntözésvezérlő egy gombnyomással a kezébe adja ennek a lehetőségét. Töltse le az ingyenes B-hyve alkalmazást és könnyedén hangolja össze kertjével. Tegye növényeit, a virágágyásokat és a gyepet külön zónákra, hogy minden terület az igényelt vízmennyiséget kapja meg. A beállítást követően az öntözést otthona kényelméből figyelheti. Wi-Fi kapcsolattal, vagy Bluetoothal egyaránt vezérelheti. Az intelligens öntözés vezérlés az időjárás alapján automatikus beállításokat hajt végre. Szükség esetén átütemezi az öntözési programot.

Használjon kevesebb vizet!

Érjen el nagyobb kontrollt kertje öntözésében precízen időzített beállításokkal, időjárás követéssel, kevesebb vízfelhasználással! Spóroljon pénzt!

Irányítsa az öntözést könnyedén okostelefonjáról!

Az ingyenes applikáció lehetővé teszi a programozást, öntözés indítást és leállítást, időjárás követést, bárhonnan a világon. Letölthető IOS-re és Androidra egyaránt.

Stabil cseppálló kivitelezés

A vezérlő komplett vízálló burkolatot kapott, így kültéren is elhelyezhető. Ajtaját kulccsal zárhatja.

Amire szüksége lesz:

  • öntözőrendszer telepítése
  • áramforrás
  • Wi-Fi és internet kapcsolat
  • okostelefon, IOS vagy Android

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Applikáció IOS (iPhone, iPad, iPod IOS 13 +), Android 5.0 +
Okos otthon kompatibilis Amazon Alexa, Google Home
Elektromos hálózat igény 230V bemenő, 24V kimenő
Tápkábel hossza 150 cm
Bluetooth 4.2
Wi-Fi sávszélesség 2.4 Ghz
Programok 4
Érzékelő kompatibilitás a legtöbb fagy- és esőérzékelő csatlakoztatható
Fő szelep/szivattyú relé kompatibilitás igen
Garancia 2 év
EPA/WaterSence jóváhagyás igen
Szerelési tartozékok tartalmazza
Elhelyezhetőség bel- és kültéren
Zárható burkolat igen, 2 kulccsal

Egy kertész tanácsa

Szomoru Miklós kertészmérnök tanácsai az okos kertöntözéssel kapcsolatban. Olvasáshoz kattintson ide!

trust-termék

Keresés