Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MIért B-hyve?

B-hyve - Meghatározó az öntözőrendszer vezérlés piacán! 

 

Az Öntöző 24 egy szemléletmód és valós szolgáltatás egyben. Nekünk, akik már hosszú évek óta a kerti- és parköntöző rendszerek piacán dolgozunk, elengedhetetlenül fontos a technikai fejlődés a felhasználói igények alapján. Régen az automata öntözőrendszerekről az jutott az ember eszébe (ha hallott róla egyáltalán), hogy van egy vezérlő egység, amin be lehet időre programozni, hogy az öntözés mikor induljon el és mennyi ideig tartson. Ezek a vezérlők jó esetben esőérzékelővel is el voltak látva, ami huzamosabb esőzések idején megakadályozta, hogy elinduljon az öntözés. Sokszor tapasztaltuk azonban, hogy ez nem ad biztos megoldást. Természetesen még ma is megvannak ezek az öntözésvezérlők, kaphatók is, de a technika fejlődésével és az innovációba fektetett mérnöki munka eredményeképpen ennél már sokkal pontosabb és jobb vezérlőkkel irányíthatjuk a kertöntözést, ami valóban automatikus hátteret biztosít.

 

Nekünk, akiknek munkájuknál és érdeklődésüknél fogva is életünk a kert, kiemelten fontos az, hogy olyan termékeket és szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinknak, amivel ez az öröm átadódik és felhőtlenül tölthetik szabadidejüket kertjükben. A B-hyve egy olyan szolgáltatás, ami a nap 24 órájában kézben tartja a kertöntözést, mindenféle felügyelet nélkül. A vezérlő rácsatlakozik a helyi meteorologiai állomásra, ahonnan begyűjti az időjárás előrejelzési adatokat és akár az öntözés előtti pillanatban is képes leállítani azt, ha eső közeleg. A rendszer egy felhő segítségével folyamatosan tanul, hogy a legoptimálisabban állítsa be kertje öntözését. Mobilapplikációja segítségével természetesen Önnek is lehetősége van belenyúlni a programba, de ha nem akarja folyamatosan szemmel követni a következő lépést, hanem csak élvezni az eredményt, akkor dőljön hátra és élvezze szabadidejét. A B-hyve automatikusan elvégzi a feladatot és feleslegesen kijuttatott öntözővíz megspórolásával pénzt takarít meg Önnek. Kertje mindig akkor és annyi vizet fog kapni, amennyi az időjárási körülmények szerint szükséges.

 

A B-hyve egy 24 órás szolgáltatás, ami mindezt összegezve megadja az Öntöző 24 szemléletet. Folyamatos, automatikus felügyelet és kertszeretet. Mindezt ingyenes applikációs háttérszolgáltatással.

 

 

Orbit B-hyve

 

Az Orbit öntözéstechnikai vállalatot több mint 50 éve alapították Amerikában, ami mára az egyik vezető márkává vált a piacon. A kerttulajdonosok felé nyújtott széleskörű termékkínálata elérhető a világ 40 országában, 6 kontinensen, így a Mineralholding Kft. forgalmazásában Magyarországon is.

Az Orbit minden évben termékfejlesztésekkel és különféle innovációkkal áll elő. Piackutatásokkal, fogyasztói igények és visszajelzések számbavételével fejlesztik termékeiket, hogy minél élhetőbb és kényelmesebb hátteret biztosítsanak felhasználóiknak.

Így született meg a B-hyve is. Az egyik legfejlettebb öntözésvezérlő termékvonal a piacon, ami maximális odafigyelést és kényelmet nyújt tulajdonosának.

 

Kérdése van? Keressen minket bizalommal és segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő B-hyve-ot!

 

 

Az Orbit B-hyve 2020-ban elnyerte az Amerikai felhasználóbarát fejlesztések szövetségének különdíját.

Keresés